fredag 21. november 2008

nåken gode tips?

no e de fredag igjen!
tida går utruli fort=)å de e bra=) snart e de jul å greier:D såg at dei skulle sende blåfjell:D de va bra å sjå,sjølv om at ej heller skulla sett amalies jul eller nåke sann kosli som va før=)...Men blåfjell e 100% bedre en jul i svingen å sanne teite barnas juleshow å sann=)
men nokk om de=) ej he vore litt sjuke no i to daga..men helde på å bli friskare=) so de e bra!..

va en tur på butikken idag for å handle den maten ej ikkje hadde i hus,å de va masse de=)de e masse snøv ute=) de e kjempe kosli=)de e so fint me snøv=) å bergen e en uuuutruli fine by,når de ikkje regna=)å spesielt fine me snøv:D

men ej lure på en ting..e de nåken som kan gi nåken gode tips om kordan en kan bære handleposa fra butikken å heim,utten å stoppe 100 gonga for å ta de eine nette fra den eine handa til den andre,fordi de verke i fingrane?=) de e sooo kjedeli å gå på butikken når ej veit ej må bære alt heim:P

Ha ei kjempe goood helg alle sammen =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det e bare å biten sammen tenna..!!
Sånn er det å bo i en BY!!! grrrr, du, som ej savna en bil å fylle opp. og bare gi full gass istaden for å vente på en stappfull buss!!!..
(hehe, ej merka at ej e litt sint på byen akkurat no;)

ha ei finfin helg!!!

Siri Beate sa...

Ta me sykkelen! Så sykle du bort - fylle opp to påsar(likevekt) og tar ein på kvert håndtak på styret og leie sykkelen heim ;o)

D funke!

Ingalill sa...

ELLER - du kan skaffe dej ej væske so e go å bære, eller en skikkelig ryggsekk som du fylle opp, åso vandra du gla og lykkelig heim me alle varene på ryggen og frie hende i gode varme votta:)

kristine sa...

=) takk for tips=)..
trur ej skal bruke ditt tips ingalill:D hørtest behageli ut=)...
takker;D